Ρεπορτάζ
Η πρώτη ημέρα του 2026 στον Δήμο Αγρινίου με δοξολογία, ευχές και βασιλόπιτα
Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε η επίσημη δοξολογία για την έλευση του νέου έτους στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.
Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, παρουσία των τοπικών αρχών, αιρετών, υπηρεσιακών στελεχών και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων.
-
Ρεπορτάζ1 έτος agoΑγρίνιο-Πανελλήνιες: Υποψήφιοι στο 3ο ΓΕΛ μιλούν για τα θέματα στην Νεοελληνική Γλώσσα
-
Ρεπορτάζ12 μήνες agoΠανελλήνιες: Όσα δηλώνουν οι πρώτοι των πρώτων του Αγρινίου
-
Ρεπορτάζ1 έτος agoΥποψήφιος στις Πανελλαδικές ετών 41 στο Αγρίνιο: «Και που έφτασα εδώ άθλος είναι» (video)
-
Πολιτική1 έτος agoΟ Παύλος Γερουλάνος στο Αγρίνιο






